Spilforslag - Esportbetting

Spilforslag

Spilforslag til eSport betting: Her finder du dine ekspertforslag!

Spilforslag fra Esport-betting.dk. Går du også med en følelse af, at du gerne vil i gang med Esport betting, men at du lidt mangler et skub til at komme i gang?

At du føler du mangler den nødvendige ekspertise eller at du måske i virkeligheden allerede er en ekspert på feltet, men at du mangler andre parter at spare med omkring din interesse?

Frygt ej, for uanset hvad din tilgang til Esport betting er, så giver Esport-betting.dk dig svaret! Esport-betting.dk har nemlig frivillige i folden, som bruger deres tid på at analysere kampe i forskellige genrer, så du kan få den fornødne input, sparring eller blot nysgerrighed, når du besøger sektionen.

Ikke et fremmed fænomen

Spilforslag til betting er langt fra noget fremmed fænomen. Hidtil har man faktisk allerede siden 1949 haft en spillelov i Danmark til at varetage området for betting i sig selv.

I 1989 kunne både den teknologiske udvikling og en stigende efterspørgsmål samtidig bebude, at Danske Spil, der på daværende tidspunkt havde monopol på området, derfor også tilbyde en større grad af spilvarianter og siden 90’erne har spilforslag altså været en populær tendens, der kun har vundet endnu større indpas den dag i dag.

Yderligere blev loven omkring Danske Spils monopol yderligere lempet i 2009 under den daværende VK-regering, som nu betød at alle, der søgte og modtog en licens fra spillemyndigheden, derfor også kunne tilbyde spil til alt fra den almene forbruger til highrolleren.

I samme takt med flere udbydere brød ud på det danske marked, boomede spilforslag i samme grad.

Freelancere, professionelle erhvervsdrivende – ja alle med en passion for betting, de oprettede hjemmesider med det simple formål at dele spiltips til æteren ved enten at blot stifte forslag, eller have en helt forumsektion til formålet, så alle kunne interagere med hinanden. Alt imellem himmel og jord kunne deles, uanset om man var betaget af Basketball, tennis eller noget tredje.

Bettingdelen på eSport er dog, i modsætning til den historiske udvikling for sportsbetting, fortsat et relativt nyt fænomen. Årsagen skal formentligt forklares ved, at majoriteten har haft sin skepsis omkring det at definere computerspil som en sport i det hele taget.

En sport er defineret ved at være en fysisk aktivitet, der tager form som en konkurrence, er organiseret og hvor målet for hver part er at vinde over hinanden. Den store skepsis blev forklaret ved, at den fysiske aktivitet, ikke var at finde i konceptet omkring det at spille computerspil.

Men spørgsmålet er, hvor meget fysisk aktivitet, der rent faktisk skal til for at overbevise opponenten? Dart er jo eksempelvis en anerkendt sport, og her kan der argumenteres for, at man er i endnu mindre bevægelse end ved computerspil, hvor armen og hjernen er i konstant bevægelse.

Konkurrencen var ligeledes opfyldt som kriterie, idet spillene bliver spillet på kompetitiv plan, hvor alene turneringsformaterne var med til at skabe rammerne for en konkurrence.

Hele årsagen til, hvorfor det tog så længe, før spilforslag og bare Esport betting i det hele taget gjorde sit indpas, tyder altså på skyldes den forstokkede indstilling til computerspil og computerspillere i det hele taget, og hvilken sterotyp, man gerne forbandt med en person, der yndede at spille computerspil – på professionelt plan eller ej.

Man hørte gerne om den overvægtige part, der tog plads i kælderetagen og helt ville nøjes med at konsumere et par liter sodavand hver dag, ledsaget af sit yndlingsspil, der gled hen over skærmen. Det er langt fra tendensen, som størstedelen da også er enige omkring den dag i dag.

Faktisk bør de også være enige, da 300.000 dyrker Esport på professionel plan den dag i dag, mens 9,7 millioner vælger at se eSporten, når den vises på videotjenesten Twitch.

Sammenslutningen er altså allerede nu enorm, og i takt med denne er steget, har det nok også været det endegyldige argument for at få overbevist den part, der har haft en mere konservativ indstilling til computerspil som en eSport.

Udover en forældet indstilling, er stedet, hvor filmen nok også knækker for nogle, fordi vælger at trække paralleller imellem (e)sport og idræt, hvor Esport ikke også kan klassificeres som en idrætsgren, fordi sammenslutningen hverken er under én samlet organisation, at nok udøver det eller den fysiske udfoldelse er stor nok.

Hvor mange, der skal udøve det eller hvor meget større den fysiske udfoldelse skal være, er der dog ikke rigtig nogen, der har sat rammer for og derfor forbliver spørgsmålet ubesvaret.

Sandheden er dog, at Esport betting for længst er kommet for at blive, og at det har forholdt sig sådan ret længe nu.

Tiderne er skiftet, og så snart den almene borger kan læse om det danske hold Astralis, der har vundet verdensmesterskaberne i Counter Strike og derfor hevet millioner og atter af millioner kroner med hjem i præmie- og sponsorpenge, så virker det lidt som om, at piben får en anden lyd.

De økonomiske muligheder i spillene virker bizart nok til at være det, der endegyldigt har overbevist majoriteten om at Esport er en fremragende ide, og siden har eSport spilforslag altså fulgt med. Mange virksomheder har øjnet samme potentiale og poster ufattelige summer i spil såsom Counter Strike, Dota 2 og Starcraft for at få promovering, så snart en turnerning går i gang.

Strategien er nu ikke meget anderledes end at føre reklamer i fjernsynet. Her kan de bare ramme en tilskuer, der er særligt tilrettelagt deres produkt. Nogle vælger endda at argumentere for, at den nye generation er ’generation online’.

Det vil vi ikke spekulere i. Vi kan kun kigge på tallene og se, at det at spille computerspil kompetitivt er i en kurve, der er i rivende udvikling, og kun peger i én retning – opad.

Esport spilforslag – hvad så nu?

Hvad kan du så egentlig bruge alt den her snak omkring den historiske udvikling af eSport betting og eSport spilforslag til?

Ikke så frygtelig meget andet end at vide, at hele den her udvikling har bragt os til et sted i dag, der er til glæde og gavn for dig, der har interesse i samme felt, som gerne vil spille, og mangler et sted at hente inspiration fra.

Vi har på redaktionen stor interesse i at følge med i den nationale, såvel som den internationale scene, og det bringer dig, udover nyhedsartikler, også spilforslag herfra, som du forhåbentligt kan nyde godt af, næste gang du skal tippe.

Vi vil i hvert fald forsøge at skabe indhold, både efter bedste evne, men også hvor vi mener du har størst sandsynlighed for at tjene penge på det odds, du planlægger at tippe. Spilforslagene står i stærkt kontrast til, hvad vi også har at tilbyde på siden, så du i kombination med flere dele kan få den ultimative oplevelse ud af eSport betting.

Mangler du at skabe overblik over et særligt type spil, kan du blot se under spilanmeldelser. Har du måske allerede besluttet dig over, hvad du vil spille på, og ikke behøver et eSport spilforslag nu og her, ja så kan du finde en samling af de bedste danske operatører, der tilbyder velkomstbonuser til Esport betting på det danske marked.

Har du måske allerede foretaget dit bet, ja, så kan du tage brug af vores eSport livescore til at danne dig et overblik over, hvordan det går dine odds.

Du har altså rig mulighed for at sætte dig selv i pole position næste gang du planlægger dit Esport odds, og vi håber naturligvis, at du fortsat vil gøre brug af vores eSport spilforslag næste gang du vil oddse. Vi ser selv en kæmpe værdi i at gøre det, vi synes er sjovt, vinde penge på det og så samtidig dele vores analyser med vores brugere. Hvis du er parat til at modtage ugentlige spiltips, så er vi i hvert fald også!

Vi har en kæmpe passion for det vi gør, og satser stort på, at en side som denne, ikke kun kan hjælpe til med at være ståsted for brugere, der vil have hele pakken, når det handler om Esport betting, men også at I vil se nok værdi i at anbefale den til andre, så vi kan samles til at blive den største danske Esportsportal, som markedet kan tilbyde. Så skal vi i hvert fald nok gøres vores for, at du får de spilforslag, du har krav på i denne sektion, der tilsigter sig kvalitet i forslaget hver eneste gang du besøger os!

Held og lykke!