eSport odds

Esport odds – Find de bedste odds og vind mest muligt

Esport odds – Hvis du er på udkig efter gode odds på esport, så har vi her forsøgt at hjælpe dig så godt på vej som overhovedet muligt. Der er i dag flere og flere danske bookmakere, som har bevæget sig ind i den voksende branche for esport betting. Det har direkte medført en meget skarp konkurrence om spillerne, der gerne vil bette på esport.

Kampen om at udbyde de bedste esport odds er derfor benhård, og der er rift om de mange spillere. Vi har sat os for at skabe det overblik som der mangler hvad angår esport odds, og her kan du altså nemt og overskueligt finde de forskellige odds på de esport kampe som du har lyst til at spille på. Hvad enten det drejer sig om esport livescore odds, eller om du bare gerne vil vide hvad du kan vinde på den næste store esport event så kan du blive meget klogere herinde. Vi har altså lidt af det hele til dig som gerne vil vinde nogle penge på at bette på esport.

#eSport BookmakereSport BonuseSport bonuskodeBesøg Bookmaker
#1 cashpoint esportindbetal 200kr, spil med 400krBehøves ikkeBesøg Bookmaker
#2 unibet esport100% bonus op til 1.500kr.Behøves ikkeBesøg Bookmaker
#3Bet365 esport100% bonus op til 1.000kr.Behøves ikkeBesøg Bookmaker
#4Betsafe esport100% bonus op til 1.000kr.Behøves ikkeBesøg Bookmaker

Hvilke bookmakere har højest odds?

Det kan variere ret meget fra event til event. Oddsene sættes af hver eneste bookmakers egne eksperter, og det er ikke altid de er lige enige i, hvor høje odds skal være på en esport kamp. Derfor kan det tit godt betale sig at undersøge hvor meget man får på flere forskellige bookmakere. Ofte er forskellene i småtingsafdelingen, men hvis der eksempelvis er et esport odds på 3.3 det ene sted og 3.4 det andet sted, så er det logiske at spille på det med det højeste odds. Man kan også godt sige, at jo mere man spiller for, jo større betydning har de små forskelle på odds. Så forskellen mellem 3.3 og 3.4 kan være ret stor hvis man spiller meget, eller hvis man placerer meget høje bets på esport. Så det er altså langt fra ligegyldigt hvor du spiller henne. Men man kan ikke sige, at der det ene sted er langt højere odds. Det kan variere fra event til event.

Esport odds – en nem måde at vinde penge

Inde for Esport er det stadigvæk relativt nemt at finde høje odds, fordi der ikke er helt så stor bevågenhed på esport odds som der eksempelvis er på odds på fodbold. Hvis du vil spille på fodbold, så er der mange flere oddssættere, og det er indenfor eksempelvis fodbold meget vanskeligt at finde lige så gode odds som der er på esport. Esport odds er stadig så nyt, at eksperterne tager oftere fejl, og derfor er der for dig større mulighed for at finde et attraktivt esport odds når du skal spille. Du skal naturligvis stadigvæk være dygtig til at spotte de rette udfald og resultater i de kampe du spiller på. Men sådan er det jo altid når man spiller pengespil på nettet, og især inden for sportsvæddemål. Uanset om det er på esport eller om det er på mere traditionelle sportsgrene. Men det giver altså dig en ekstra fordel i forhold til så mange andre former for betting på sport.

Vi har samlet vurderinger af esport bookmakere i Danmark

Vi har for at gøre det mere overskueligt for dig, samlet en list med esport bookmakere, der alle tilbyder esport odds. På listen kan du både få overblik over hvad de giver dig i betting bonus, og du kan også vælge at læse en uddybende anmeldelse af den enkelte esport bookmaker. Sådan kan du altså blive klogere på de forskellige bookmakeres styrker og svagheder uden at du behøver at prøve dem alle sammen af på egen krop. Du kan også finde ud af alt info omkring hvor du får den bedste bonus, ligesom du kan sammenligne de forskellige bonusser. Vi mener ikke at bonusser er altafgørende for hvor man vælger at spille, men det er klart, at det er en fordel at man har nogle gode bonusser som kan udnyttes. Så ved at bruge vurderingerne kan du sætte dig selv i den bedste og mest fordelagtige situation.

Forskellen på Esport odds og live odds

Esport odds og live odds er to forskellige ting. Men forskellen er såmænd ikke så stor, det kommer mere an på situationen man er i. Man kan kun spille på almindelige odds frem til at en kamp går i gang, men esport live odds kan man altså også spille på imens kampen er i fuld gang. Du kan altså spille og vinde penge imens esport kampen er i fuld gang. Det må siges at gøre det hele lidt mere interessant når man sidder og streamer fra en CSGO turnering, eller måske gerne vil se lidt live League of Legends på Twitch.

Kig efter dansk spillelicens hos bookmakerne

Bookmakerne man spiller på skal have dansk licens, hvis du vel og mærke bor og betaler skat i Danmark. For ellers kan du risikere en træls overraskelse hvis du har spillet på esport odds og vinder gevinster. For du kan risikere at blive beskattet af gevinsten hvis du har spillet på et online betting site som ikke har dansk spillelicens på plads. Det vil ikke ske hvis du benytter dig af danske betting sider med dansk spillelicens af den simple årsag, at der i disse tilfælde er tale om skattefrie gevinster for dig. Du får altså den fulde gevinst lige ned i din lomme og behøver ikke frygte for at blive bedt om at betale noget af gevinsten i skat. Derfor skal du selvfølgelig altid sørge for at du spiller på esport bookmakere som har dansk licens, og så er du på den helt sikre side. Så er der ingen risiko for at få sig en ubehagelig overraskelse på et senere tidspunkt. Så kast dig ud i esport betting med de rette esport odds, og begynd din færd her inde på Esport-betting.dk. Vi sørger for at levere de præcise spilforslag, de bedste og mest skarpe anmeldelser. Så følg med her på din nye danske esport portal.

Har du nogensinde haft gang i liveodds med sport på nettet? Måske har du fokuseret på fodbold og siddet klar hver eneste gang, at Champions League er rullet over skærmen, eller også været klar til at oddse, når det er OL-tid? Men nu føler du, at du har lyst til at komme i gang med noget nyt og har måske hørt noget i nyhederne omkring den hastigt voksende sportsgren Esport.

På nettet har du masser af muligheder for at følge med i Esport odds, og du har måske set forskellige live odds dukke op på de sider, hvor du normalt plejer at spille på sportsgrene. Men hvad er Esport for en størrelse? Her vil vi forsøge at introducere denne nye og fascinerende sportsgren for dig, så du kan komme i gang med at holde øje med Esport odds der, hvor du plejer at spille.

Esport betyder ”elektronisk sport” og er fællesbetegnelsen for konkurrencer, der bliver holdt på computere eller spillekonsoller som PlayStation og Xbox. I stedet for, at du rent fysisk løber rundt på en fodboldbane eller med splattergeværer, så styrer du en figur/avatar i et computerspil i konkurrence mod andre spillere. De Esport odds, som du finder på dine yndlingssportssider, er det altså disse kampe og resultaterne, som du følger med i.

I dag findes der hold og turneringer, som tjener styrtende med penge på Esport. Det er muligt nu at lave en karriere ud af at spille Esport, og sponsorer står klar med store bunker af penge til de største hold og spillere. Sponsorerne kan både være hardwareproducenter, der gerne vil se de store spillere benytte sig af deres keyboards og mus til at udradere deres modstandere, samt softwareproducenter, der får deres navn på spillernes holdtrøjer. Ja, endda energidrikproducenter står i kø for at sponsorere spillere – og det kan man måske godt forstå. Det handler jo trods alt om at holde sig vågen og knivskarp, når kampen er i gang – hvert millisekund og bevægelse med musen tæller, og hvis fans af en bestemt spiller ser, at han eller hun drikker en bestemt energidrik, så kan du godt regne med, at de husker det, når de selv skal spille. Og med en omsætning på 235 millioner dollars i 2015 er der ingen tvivl om, at Esport er kommet for at blive. Du kan derfor godt regne med at blive ved med at se Esport odds, når du er inde og oddse.

Esport er blevet utroligt populært indenfor de sidste par år og bliver i højere og højere grad dækket ikke kun på nettet, men også på tv. Online- og offlinekonkurrencer i computerspil har været populære i lang tid, men det er først her siden slutningen af 00’erne og begyndelsen af 10’erne, at det rigtigt har taget fart, og du er begyndt at kunne at spille på Esport odds. Mange spil bliver i dag udviklet specifikt til, at de kan bruges til Esport, hvor funktionerne og mulighederne for at følge med for publikummer er bygget direkte ind i spillene. I 2013 blev det vurderet, at 71,5 millioner mennesker fulgte med i Esport på nettet, og tallet er kun steget siden.

På nettet findes der i dag dedikerede sider udviklet kun til, at du kan følge med i Esport turneringer og også Esport odds. Her vises alle de store kampe og du kan følge med i nyheder om de store hold og turneringer, som er i gang. Samtidig er der også i flere lande kommet tv-kanaler og –programmer, der dækker Esport på linje med klassiske sportsgrene som fodbold og tennis. Og hvis du har lyst til at se Esport live og ikke kun spille på Esport odds derhjemme, så er der også masser af muligheder. Stadioner, der tidligere kun er blevet brugt til sportsbegivenheder som f.eks. fodbold og boksning bliver i dag lejet ud til disse kæmpe turneringer, hvor tusindvis af mennesker kommer for at følge med i spændingen og se, om deres yndlingshold eller –spillere går hele vejen og vinder de store gevinster. Pengepræmierne kan være på flere millioner dollars, så når du sidder og vædder på Esport odds, så er det altså ikke bare for sjov for spillerne – der er mange penge på bordet for dem.

Det smart ved disse turneringer er, at der kan være mange forskellige spil i gang på samme tid. Som Esport-spiller skal du jo ikke bruge meget mere plads end blot din computer/spillekonsol og en skærm, så er du godt i gang. Derfor kan mange spillere samles på en gang, og dermed er der store muligheder for at se og satse på mange forskellige Esport odds på samme tid.

Nogle af de mest populære spil, som du kan se Esport livescores på, er første personsskydespil som Call of Duty, Battlefield og Counter-Strike. Her er det to hold mod hinanden, hver med deres arsenal af våben, som skal udradere hinanden. Det handler her om at have hurtige reaktioner og rolige hænder, så du kan ramme plet, uanset hvor presset du er. FPS’ere, som de også kaldes, er noget af det mest populære indenfor Esport odds, og du spiller måske allerede selv med vennerne på jeres PlayStation-konsoller. Men hvis du skal være med her på deres niveau, så kræver det benhård træning. Du vil sikkert hurtigt opdage, hvis du ser disse kampe, hvordan selv de mindste bevægelser kan afgøre resultatet, og du skal kende banerne og dit udstyr til punkt og prikke.

En anden populær genre er MOBAs, som står for ”multiplayer online battle arena”. Det er en form for strategispil, hvor du skal kontroller en enkelt karakter på et ud af to hold. Det er en genre, som udsprang af de mere klassiske real time strategy-spil, og her er det specielt spillene Dota 2 og League of Legends, der trækker de helt store publikum og pengepræmier til spillerne. Disse spil er blandt dem, som langsomt er blevet udviklet specifikt til at være perfekte at følge med i som publikum. I Dota 2 var der omkring slutningen af 2016 blevet uddelt 86 millioner dollars i pengepræmier over 632 ”officielle turneringer”, hvor 23 spillere endda var gået derfra med over 1 million i præmier. Selvom du måske skal gøre dig lidt store forhåbninger om at vinde så store præmier blot ved at vædde på Esport odds, så er der ingen tvivl om, at der kun kommer til at være endnu flere penge i Esport, som tiden går.

Esport er blevet specielt populært i asiatiske lande, hvor blandt andet Sydkorea er et land, hvor Esport trækker udsolgte huse, hver eneste gang der er turnering og de store hold og spillere er i landet. Her er spiludviklerne selv begyndt at blive en del af turneringerne – i begyndelsen afholdte man turneringer i klassiske spil som WarCraft II (dengang, hvor man knapt nok kaldte det Esport og konceptet Esport odds var fuldkommen ukendt) uden større indflydelse fra andre, men som det er blevet mere populært, så er udviklerne kommet indover for at hjælpe med at gøre dem endnu større. I Sydkorea findes der endda en Korean e-Sports Association, som har til ansvar at holde styr på Esport i landet, og de afholder selv også en kæmpestor turnering hvert år.

Hvis du selv godt kunne tænke dig at komme i gang med at spille Esport og ikke bare forsøge at vinde penge på Esport odds, så handler det først og fremmest om, at du får dig en rigtig god internetforbindelse. Selvom mange turneringer bliver afholdt lokalt, hvor spillerne sidder over for hinanden, og de ikke på samme måde er afhængig af en hurtig forbindelse, så spiller en masse stadig derhjemme for at træne. Og hvis du også gerne vil spille mod modstandere fra hele verden, så handler det bare om at komme online. I dag kan du få rigtigt gode internetforbindelser over hele verden, så det er nemt for dig som spiller i Danmark at møde modstandere fra USA eller Japan. Det er heller ikke kun på din computer, at du kan gå online – PlayStation og Xbox har med deres seneste modeller også haft indbygget internetunderstøttelse, så du også kan konkurrere mod spiller fra hele verdenen på deres konsoller, hvis du hellere har lyst til at spille foran fjernsynet.

Vi håber, at denne introduktion til Esport har givet dig mod på at komme i gang med Esport odds. Som du nok kan læse dig til, så er det en sport, der kun kommer til at vokse, og vi kan kun anbefale, at du hopper på vognen nu. Hvis du selv har lyst til at følge med i Esport, mens kampene er i gang, så er der som nævnt masser af muligheder for dette. Mange internetsider viser Esport-kampe døgnet rundt, og som du begynder at finde yndlingshold og –spillere, så kan du også følge direkte med i deres udfoldelser. Samtidig er der også masser af muligheder for at komme til turneringer i udlandet og også i Danmark, hvor du kan se kampene i levende live, mens de er i gang. Herfra ønsker vi dig blot held og lykke med at følge med i Esport odds – det kan hurtigt blive en indtjenende forretning!