Arcanebet Header image

Arcanebet anmeldelse

om Arcanebet

Arcanebet.com er en forholdsvis ny side, da den åbnede i starten af sidste år. Siden er lavet af et hollandsk betting firma, der ville ud med en ny sportsside på markedet. Arcanebet fokuserer på sport, så hvis du er vild med det, er det helt klart en side, som du skal tage et kig på.

Dog har siden ikke kun fokus på alle mulige forskellige sportsgrene. Den har nemlig især fokus på esport. Du kan læse en masse vedrørende esport her på siden, hvis du gerne vil vide mere.

Den er nemlig god til at give dig som spiller en masse information, så du kan komme i gang med at spille på esport, selvom du aldrig har prøvet det før.

Alle kan tage et kig eller et spil hos Arcanebet. Det er nemlig en side, der er bygget op for både nybegyndere og garvede spillere, når det kommer til esport. Esport vokser mere og mere, så vi spår at denne side nok skal få en masse succes.

Med Arcanebet får du masser af spænding, vilde væddemål, god kundeservice, masser af odds, som du kan følge med i hjemme fra din sofa. Du kan endda klikke dig ind på siden på din mobiltelefon, hvis du ikke gider at sidde og bøvle med din computer.

Det kan derfor ikke blive mere bekvemt for dig, at komme i gang med at spille på esport hos Arcanebet.

Arcanebet registration page

Arcanebet tilbyder selvfølgelig en velkomstbonus

Der er ingen tvivl om, at alle online spillesider – hvad enten det drejer sig om online betting sider eller online casinoer – er vilde med at give nye medlemmer en velkomstbonus eller en velkomstpakke. Det har Arcanebet selvfølgelig bidt mærke i, så de har da også valgt at give alle deres nye spillere en velkomstbonus, som de kan begynde me.

Hvis du sørger for at skrive vores unikke bonuskode: esportbettingdk så vil du have muligheden for at få en 100 % bonus helt op til 1500 kr. Du skal som minimum indbetale 10 euro eller dollars for overhovedet at blive kvalificeret til at få bonussen.

Det skal du da lige huske! Når du har lavet din første indbetaling, så vil bonussen komme ind på din konto lige med det samme. Du kan herefter gå i gang med at spille på esport og se om det er lykke for dig, at få lidt ekstra penge i form af en velkomstbonus.

Du skal i alt gennemspille bonussen 20 gange, og det skal være indenfor 180 dage. Hvis du sørger for at gøre dette og vinder nogle penge med selve velkomstbonussen, så vil du få pengene tilbage igen til din spillekonto. Det er da bare lige i øjet, må man da nok sige!

Arcanebet play now page

Hvad for nogen spil kan du vædde på hos Arcanebet?

Hos Arcanebet kan du spille og vædde på en masse forskellige spil, der har noget med esport at gøre. Du kan derfor med stor sandsynlighed finde et eller flere spil, som du vil finde interessant og som du godt kunne tænke dig at grave ned dybere sammen med og forhåbentligt vinde nogle penge med. Du kan spille og vædde på følgende forskellige spil af esport hos Arcanebet:

Alle disse spil er det muligt for dig at finde hos Arcanebet. De har derfor et godt udvalg af spil, der har noget med esport at gøre. De har rent faktisk et større udvalg af forskellige spil med esport end så mange andre populære betting sider, som du kan finde på markedet.

Hvis du er helt vild med esport samt meget interesseret i at vædde nogle penge på nogle af disse spil, så kan det ikke blive en bedre side for dig. Der er simpelthen så meget godt ved Arcanebet, når det kommer til deres udvalg af spil og væddemål, at der ikke er så meget mere, der kan siges om det.

Hvis du gerne vil se, hvad de ellers kan tilbyde dig, så er det bare med at klikke ind på deres side. Husk at du kan få velkomstbonussen, hvis du ikke allerede er medlem af siden. Der er ingen tvivl om, at Arcanebet helt sikkert er bedre end konkurrenterne, når det kommer til at udbyde alle de gode spil med esport.

Du finder mange spil, som du ikke kan finde hos alle de andre sider, da deres hovedfokus helt klart er på esport. Så hvis du ikke har lyst til så meget andet end at vædde nogle penge på esport, er det helt klart en side, som du skal gå i gang med.

Du kan endda finde en masse specielle og vilde odds med esport, som du rigtig kan nyde godt af. Det er nemlig heller ikke så udbredt, når det kommer til andre sider, der også tilbyder en lille eller lidt større form for esport. Læs med videre og se om du ikke kan finde en masse anden vigtig information om siden Arcanebet.

Arcanebet - livescore and banner

Find live odds hos Arcanebet

Selvfølgelig er det også muligt at finde livs odds hos Arcanebet. Dette er supersjovt, da du sådan set kan lave dine væddemål, mens spillet er i gang. Du kan derfor nærmest forudse, hvad du mener, at der vil ske, samtidigt med du sidder og ser kampen foran dig.

Hvis du får ret og har væddet penge, jamen så vil du da selvfølgelig også vinde penge. Hvis du ikke har fået ret, så taber du desværre dine penge, men så kan du da sagtens prøve endnu en gang. Du skal bare sørge for at klikke på deres live kategori, hvor du især kan finde spil som for eksempel Dota 2, Counter Strike og League of Legends.

Disse kan du vædde live på, så det er skam heller ikke så dårligt endda. Du kan endda gå amok med at se alle disse spil på deres live stream, så du kan følge med i den kamp, som du også har satset penge på. Det er da utroligt spænende og bliver ikke meget mere fantastisk end det!

Væd penge hos Arcanebet med din mobil

Hvis du ikke lige har din computer i nærheden, men gerne vil klikke dig hurtigt ind på Arcanebet for at se, om de har et spil, som du gerne vil vædde nogle penge på, så kan du bare tage din mobil frem. Der er nemlig mulighed for at vædde penge hos Arcanebet via sine forskellige mobile enheder, hvis du har sådan en.

Dette gør dig utrolig uafhængig af din computer, hvilket kun er en god ting, da det kan være rart med en mulighed for at oddse penge, mens man er andre steder henne eller er på farten. Du skal ikke downloade en applikation, da de slet ikke har sådan en. Du skal bare klikke ind på deres hjemmeside via din mobile enhed.

Her kan du det, som du også kan gøre på din computer – og kan herved også få et godt overblik over de forskellige spil med mere. Der er ingen grund til at have en applikation, når du lige så godt bare kan klikke ind på deres hjemmeside og gøre alle de samme ting.

Du kan selvfølgelig logge ind på din konto via din mobil og du kan rent faktisk også oprette en konto hos Arcanebet via din mobil. Der er derfor sagtens mulighed for, at du kan gøre alt det, som du har mest lyst til.

Arcanebet - games header, biggest games

Indbetalinger og udbetalinger hos Arcanebet

Hvis du skal vædde på nogle af de bedste kampe, så skal du selvfølgelig sætte nogle penge ind på din konto hos Arcanebet. Og det kan du sagtens gøre på en utrolig nem måde! Du skal nemlig bare bruge enten dine kreditkort som for eksempel Visa eller Mastercard.

Du kan rent faktisk også bruge disse betalingsmetoder: Neteller, Paysafecard, Yandex, Sofort Banking, Skrill samt andre metoder. Der er derfor nok at vælge imellem, så du kan vælge den betalingsmetode, som du kender og godt kan lide i forvejen.

Det er helt klart nemmest at bruge den metode, som du bedst kan lide at bruge. Det er lige meget, hvad alle andre anbefaler, men sørg for at følge, hvad du helst vil bruge og hvad du bedst kan lide.

Support og kundeservice hos Arcanebet

Der er ingen grund til selv at blive ved med at prøve sig frem og lede efter et svar, når nu du blot kan ringe eller skrive til Arcanebets kundeservice. De har nemlig åbent mellem klokken 9 og klokken 18 hver eneste dag, så de er klar til at hjælpe dig og deres andre spillere.

Du kan både ringe, skrive en e-mail til dem eller gøre brug af deres live chat. Du kan ringe til dem på +31 6 44 28 36 07 eller skrive til dem på contact@arcanebet.com. Du finder live chat på hjemmesiden. Husk at skrive til dem på engelsk for at du kan få et svar tilbage igen.